Zhduket një vajzë në Fushë Kosovë

Dje është zhdukur një vajzë në Fushë Kosovë.

Nëna ka raportuar në polici se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer.

Ajo është ankuar se nuk dihet asgjë për vendndhjen e saj.

Policia po vazhdon me hetimet.