Zhduket një fëmijë nga strehimorja e Prishtinës

Policia e Kosovës njofton se dje pasdite nga Strehimorja e Fëmijëve në Prishtinë është raportuar se një fëmijë, i gjinisë mashkullore është larguar dhe nuk dihet më asgjë rreth tij.

“Policia është duke e hetuar këtë rast”, përfundon shkurt raporti i PK-së./Ballkani.info/