I Diasporës

Zëvendësministri kosovar me flokë të mbjellura (FOTO)

Ai ëshë zëvendësministër i Diasporës dhe Investimeve Strategjike. Babain e ka akademik dhe kryetar të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës.

Arian Daci është njëri nga 79 zëvendësministrat në Qeverinë e Kosovës.

Puna e zëvendësministrave nuk duket fare ose shumë pak. Kjo armatë e tërë njerëzish paguhet mirë nga buxheti i shtetit.

Duket se paga e majme që merr në qeveri ka bërë që Daci t’i mbjellë edhe flokët, shkruan Ballkani.info.

Arian Daci që nga hyrja në qeveri ka pamje tjetër. Dikur ishte tullac, kurse tash është bërë me flokë. /Ballkani.info/