Bashkëpunimi

“Zemër” nga Dhurata Dora dhe Soolking arrin këtë shifër klikimesh

Dhurata Dora dhe Soolking kanë arritur një sukses të ri me këngën “Zemër”.

Dhurata Dora dhe Soolking më 19 prill publikuan duetin “Zemër”, të cilin e sollën të shoqëruar edhe me videoklip.

Kënga po shënon suksese të njëpasnjëshme, ajo për ditë me radhë ka prirë në vende të ndryshme të botës.

Dhurata dhe Soolking kanë arritur shifrën prej 40 milionë klikime në kanalin YouTube, sukses të cilit padyshim që i janë gëzuar të dy artistët.