MSH

Zemaj: ShSKUK nesër hap konkurs për specialistët e rinj

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj SHSKUK nësër do ta hap konkursin për mjekët e pa punë.

“Nga sot asnjë mjek e asnjë specialist nuk do të mbetet i pa punë. Specialistët do të punësohen në institucionet publike shëndetësore”, ka thënë Zemaj në një konferencë për media.

Ai tha se armatës së mjekëve po i shtohet profesionalizmi dhe përkrahja, duke theksuar se së fundmi Kosovës i janë shtuar edhe 1,500 specialistë të rinj.

“Nuk ka asnjë mjekë e specialist që do të mbetet pa punë, të gjithë mjekët specialistë do të jenë të punësuar”, tha ai tutje.