Ministri i Shëndetësisë

Zemaj bashkëbisedim me të moshuarit, njoftohet me kushtet dhe kërkesat e tyre

Ministri i Shëndetësisë, Armend  Zemaj së bashku me drejtorin e IKShPK-së, Naser Ramandani kanë vizituar Shtëpinë e të moshuarave në Prishtinë.

Gjatë vizitës Zemaj e Ramadani bashkëbiseduan me banorët e kësaj shtëpie, ku u njoftuan për kushtet dhe aktivitet që kanë të moshuarit.

Ministri Zemaj, tha se ato të kenë mbështetjen e nevojshme, duke përfshirë edhe ofrimin e shërbimeve shëndetësore, edhe në kohën e pandemisë.