Varr

Zbulime të reja në Egjipt, gjendet një varr i lashtë në Luxor

Egjipti zbuloi një varr të lashtë, sarkofagë dhe artefakte të zbuluara në nekropolin e Thebanit të Al-Assasif, në qytetin jugor Luxor.