Homeless

Youtuberi e ktheu një tualet në një kompjuter video-lojërash

Youtuber në thelb Homeless e realizoi idenë dhe e ktheu një tualet në një kompjuter lojërash.

YouTuber preu sternën për të lejuar një pamje në brendësi të saj, të cilën e ndau në dy pjesë, njërën për mbledhjen e ujit dhe tjetrën për komponentët e kompjuterit të lojërave.

Ai ishte i suksesshëm në planin e tij, kështu që gjeti hapësirë të mjaftueshme për gjithçka, dhe rezervuari i ujit u bë një kuti PC dhe mbajti funksionin parësor.

Në këtë punë ai duhej të ishte shumë i kujdesshëm që të mos kishte rrjedhje uji që do të shkatërronin komponentët e kompjuterit.

Vetë tualeti shërbeu si një vend ku ai të ulej, dhe ai vendosi një montim me një bllok mausi në mur, si dhe një monitor. Ai ende e mbante tastierën në prehër.

I gjithë procesi i këtij projekti të pazakontë mund të shihet në videon e postuar nga YouTuber në kanalin e tij.