VIDEO

Xhuli dhe Atdheu nuk i kursejnë përqafimet për njëri-tjetrin

Pak orë para nisjes së natës Prime, Xhuli dhe Atdheu nuk i kanë kursyer puthjet e përqafimet e shumta mes vete.

Kësisoj, përderisa dyshja gjendeshin tek pjesa në mes të kuzhinës dhe sallonit të shtëpisë së “Vëllait të Madh”, nuk kanë hezituar t’i shprehin ndjenjat njëri-tjetrit.

Gjithsesi, për më shumë detaje ndiqni videon në linkun e mëposhtëm.