Turqi

Xhaxhai në Turqi i jep armen nipit 8 vjeçar, djaloshi për pak sa nuk e vrau

Në qytetin turk të Rizes, një fëmijë 8-vjeçar shihet duke gjuajtur me armë.

Sipas mediave turke, A.Mustafa e detyroi nipin të gjuante me armën që ia dha vetë ai.

Ndërsa, 8-vjeçaru duke qenë pa eksperiencë në gjuajtje i drejtoi gabimisht armësh xhaxhait dhe për paksa nuk e vrau.

I gjithë rasti është regjistruar nga kamera e telefonit dhe u shpërnda në mediat sociale, ndërsa, autoritetet policore turke kanë nis hetimet rreth rastit duke e marrë në pyetje 45-vjeçarin.