Xhamia e Madhe

Xhamia e Madhe Sheikh Zayed regjistron 459,000 vizitorë gjatë Ramazanit dhe Fitër Bajramit

Xhamia e Madhe Sheikh Zayed në Abu Dhabi kishte 459,126 vizitorë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit dhe festës së Fitër Bajramit.

Për të pritur vizitorët në xhami gjatë muajit të shenjtë, qendra zbatoi një plan strategjik të mirëformuluar për të siguruar gatishmërinë e të gjitha shërbimeve dhe përgatitjeve në terren. 

U formuan disa komitete dhe grupe pune nga stafi i qendrës, të cilët punonin gjatë gjithë orarit, transmeton Indeksonline.

Projekti i shpërndarjes së vakteve të Iftarit pasqyroi mesazhin e qendrës gjatë Ramazanit. 

Projekti u zbatua në bashkëpunim me Erth Abu Dhabi Hotel – partneri strategjik i qendrës ndër vite.

Projekti përfshinte përgatitjen dhe shpërndarjen e 300,000 vakteve të iftarit gjatë gjithë muajit.