zgjedhjet lokale

Xhafer Tahiri prezanton ekipin për Asamble: Jemi listë fituese

Kryetari i aktual i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, i cili synon edhe një mandat në krye të komunës, sonte i ka mbledhur të gjithë kandidatët për asamble komunale.

Postimi i plotë:

Jemi listë fituese miq ✌️
Çfarë ekipi fantastik, me doktorë, inxhinierë, juristë, ekonmistë, punëtorë e studentë, energji e re e pozitivitet i jashtëzakonshëm.
Për të vazhduar bashkë me ndryshimin dhe transformimin e qytetit që e duam ❤️