Mbështetja

Xhafer Plakiqit i del në mbështetje të fuqishme vendlindja e tij

Vendlindja e kandidatit për deputet, Xhafer Plakiqi është mobilizuar që ti dalë në përkrahje atij gjatë fushatës zgjedhore, raporton DrenicaOnline.

Nekoci i Drenasit po e mbështetë vendasin e saj i cili në listën për deputet në koalicionin Nisma Socialdemokrate-Aleanca Kosova e Re dhe Partia e Drejtësisë mbanë numrin 88.

Plakiqi ka falënderuar vendlindjen e tij për këtë mbështetje të fuqishme që po i jep atij ndërsa thotë se entuziazmi dhe gatishmëria e bashkëvendësve të tij e bënë atë jo vetëm të garoi, por edhe të luftojë, vetëm e vetëm që të ketë mundësinë që të jetë pranë tyre, në çdo moment.

loading…