Eurovision 2021

WOW! Ja kush është vendi që doli me 0 pikë nga ‘Eurovision 2021’ , si nga juria ashtu edhe nga publiku

Mbrëmjen e djeshme u mbajt finalja e “Eurovision 2021”. Fituese u shpall Italia, e përfaqësuar nga Maneskin me këngën “Zitti e Buoni” (524 pikë).

Nga 39 shtetet pjesëmarrëse Mbretëria e Bashkuar u vlerësua me 0 pikë, si nga juria ashtu dhe nga publiku.

Mbretëria e Bashkuar përfaqësohej nga James Newman me këngën “Embers”.

Kujtojmë se në vend të dytë doli Franca me 499 pikë, e përfaqësuar nga Barbara Pravi me këngën “Voila”.

Në vend të tretë doli Zvicra me 432 pikë, e përfaqësuar nga Gjoni me këngën “Tout I’Univers”.

Shqipëria, e cila përfaqësohej nga këngëtarja Anxhela Peristeri u radhit në vendin 21 (57 pikë).

Anxhela mori 22 pikë nga juritë e 39 shteteve dhe 35 pikë nga publiku.