Boks

Wilder sulmon Joshuan: Nuk kam respekt për të, bisedat private ia tregoi promoterit

Deontay Wilder pretendon se ai humbi respektin për Anthony Joshua shumë kohë para humbjes së tij nga Andy Ruiz Jr.

Mosmarrëveshja ndaj kampionëve ta peshave të rënda lidhet përsëri me bisedat private që ata kishin ndërsa përpiqeshin të bënin një luftë me njëri-tjetrin në 2017 dhe 2018.

Bisedimet për një përplasje të padiskutueshme të titullit të peshave të rënda midis Joshuas dhe Wilderit mbizotëruan titujt e lajmeve të boksit për më shumë se një vit, me fjalë publike të hidhërimit të shkëmbyera nga promoterët dhe menaxherët në media.

Sidoqoftë, duket sikur marrëdhënia e luftëtarëve me të vërtetë u prish prapa skenave, pasi të dy boksierët kishin biseda private mes vete.

Wilder tani pretendon se ka humbur respektin për Joshuan, shkaku që ky i fundit ia ka treguar mesazhet promotorëve të tij.

“Ne kishim biseda private, por ju shkuat, vrapuat dhe u treguat mesazhet zotërinjve tuaj”, ka thënë fillimisht Wilder.

“Unë nuk të respektoj më. Nuk kam asnjë respekt për ty”.

“Kur i kryem ato biseda private dhe ju u kthyet pas dhe i treguat Eddit [Hearn] për çfarë po flisnim, atëherë ju humbët respektin tim me gjithë zemër”, përfundoi amerikani.

loading…