Whatsapp

WhatsApp vazhdon me risi, ja çfarë mund të bëni tani

Si një nga platformat kryesore të bisedave WhatsApp tani lejon edhe përdorimin e stickers.

WhatsApp sapo ka njoftuar, përdoruesit mund të bisedojnë në këtë rrjet sociale me stickers për herë të parë për të shprehur ndjenjat e tyre, transmeton Ballkani.info.

WhatsApp , sipas funksionit të ri do të kalojë në javët e ardhshme rradhazi në Android dhe iOS te përdoruesit nëpërmjet përditësimit.

Natyrisht, përdoruesit e parë mund të kenë ardhur tashmë për të shijuar mundësinë që ka kohë që është vendosur në shumë platforma.