Takimi me Papën

Vuçiq: Vatikani dëshiron bisedime dhe një zgjidhje paqësore midis serbëve dhe shqiptarëve

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili ndodhet për vizitë në Vatikan, pas takimit me Papën Françesko, tha se Vatikani po ndjek një politikë serioze, dhe se do të ruajë qëndrimin e tij për të mos njohur pavarësinë e Kosovës.

“Por Vatikani dëshiron bisedime dhe një zgjidhje paqësore midis serbëve dhe shqiptarëve,” u tha Vuçiq gazetarëve.

Vuçiç tha se ai kishte mësuar dhe dëgjuar shumë gjatë bisedës me Papën, dhe se ai pa shqetësimin e tij për të gjithë njerëzit në Ballkan dhe qytetarët serbë.

loading…