Në Beograd

Vuçiq, gazetarit kosovar, Idro Seferit: A po lexoj mirë shqip? (Video)

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë një takimi sot me kandidatët e Listës Serbe në Beograd i ka lexuar disa dokumente të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Kosovës (KQZ) në gjuhën shqipe: Lista e kandidatëve dhe subjekteve politike, me ç’rast i është drejtuar gazetarit nga Kosova, Idro Seferi, se a ka lexuar mirë?, raporton portali “Front Online”.

“Seferi, a i thash mirë?”, ka deklaruar Vuçiq me buzëqeshje.

“A po e shehë nëse ti mundesh në serbisht, mund edhe unë diçka të mësoj, por nuk jam aq i talentuar si Nenad Rashiq apo Rada Trajkoviq”, ka thënë Vuçiq.

loading…