SHBA

Vrasja “aksidentale” e afro-amerikanit rikthen dhunën në Minnesota

Policia thotë se disa persona janë qëlluan përfshirë një oficer policie të hënën në një shkollë të mesme në qytetin Knoxville në Tennessee.

Autoritetet që ndodhen në vendin e ngjarjes kanë urdhëruar njerëzit që të mos frekuentojnë këtë zonë.

Detaje të tjera nuk janë dhënë derisa në vendin e ngjarjes janë parë numër i madh i policëve dhe makinave të emergjencës.