akim camara

Vogëlushi 3-vjeçar përlot gjithë sallën duke i rënë violinës (VIDEO)

Akim Camara është 3-vjeçari që bëri për vete gjithë sallën.

I qeshur e plot talent ai performoi me instrumentin e violinës në një koncert me violinistët më të talentuar. Vogëlushi ka kërkuar të dalë në skenë që të performojë dhe stafi ka pranuar.

Kishte njerëz të përlotur në sallë, të tjerë që çuditeshin me talentin e vogëlushit e të tjerë që buzëqeshnin.

loading…