Ushtria e Kosoves

Vlora Çitaku vjen me një lajm fantastik për Ushtrinë e Kosovës

Forcat e Sigurisë së Kosovës shumë shpejtë do t’i bëhet krah Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Shumë shpejtë ushtarët e Kosovës do të nisin një mision paqëruajtës me Gardën e Ioëa-s.

Ministrja e Jashtme dhe Diasporës Meliza Haradinaj-Stublla, shprehu gëzimin për këtë arritje historike.

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Vlora Çitaku, tha se është krenare se pas shumë vjetësh përgatitje profesionale të ushtarakëve të Kosovës, do të niset një mision paqëruajtës me Gardën Kombëtare të Iowa-s.