Kryetarja e Kuvendit

Vjosa Osmani tregon çka i dhuruan vajzat për ditëlindje

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, sot feston ditëlindjen e 38-të. Në ditën e saj të veçantë, nuk kanë munguar dhuratat nga familjarët e saj

Omsnai ka publikuar në profilin e saj në Instagram një fotografi të vajzave të saj binjake, Anda dhe Dua, të cilat i kanë dhuruar nga një punim me lule.

“Lulet dhe kartolinat punëdore të bëra nga vajzat e mia. Çka tjetër mund të kërkojë dikush në një ditëlindje”, ka shkruar Osmani përkrah fotos.

Vjosa Osmani ka lindur më 17 maj të vitit 1982.