Vjeshtë

Vjeshta në Bruksel, parqe me ngjyra të arta

Bukuria e vjeshtës është e dukshme çdo hap në shumicën e qyteteve evropianë. Vjeshta dhe ngjyrat e bukura të arta në të verdhë që vijnë me këtë stinë kanë mbuluar gjithashtu edhe kryeqytetin belg Bruksel. Fotoreporteri i AA-së përmes objektivit të tij bashkoi të gjitha bukuritë e vjeshtës, si dhe shumë shëtitës që gëzojnë bukuritë e kësaj periudhe të vitit në kryeqytetin belg.