BBVA3

Vjen zarfi i kuq, këta dy banorë vazhdojnë lojën në Big Borther VIP Albania

Sonte njëri nga banorët e nominuar në Big Brother VIP Albania do të eliminohet.

Katër banorët e nominuar janë, Gazi, Sara, Juli dhe Egla.

Dy nga banorët tani do të vazhdojnë lojën sonte, deri të vije zarfi i eliminimit.

Dy banorët që vazhduan lojën janë: Egla dhe Juli.