Ushtria

Vjen urimi i Shkurte Fejzës, e veshur në uniformën e FSK-së

Këngëtarja Shkurte Fejza ka bërë urimin për ushtrinë me foton e saj në mesin e pjestarëve të FSK-së.
Me një përzgjedhje të veçantë të fotografive, Shkurte Fejza në urimin e saj ka përmendur edhe dëshmorët e e Kombit.

“Urime Kosova ime e dashur Ushtria jonë.

urime për ushtarët-Djemt e Republikës

Urime dhe Lavdi për Dëshmorët e Kombit.
E gëzofshim të gjithë.
Përpara Kosovë!”, ka shkruar Fejza.

14 dhjetori cilësohet si datë historike për Kosovën, formimi i ushtisë erdhi pas më shumë se 10 viteve kur Kosova ka shpallur pavarësinë e saj.