Vjen unaza e realizuar 100% nga diamanti

Jony Ive është dizenjuesi i kryesor i një prej kompanive më fitimprurëse në botë, Apples.

Ai ka ndryshuar mënyrën sesi ne përdorim paisjet elektronike. Por projekti i tij i fundit nuk ka të bëjë me elektronikën.

Ive do të dizenjojë një unazë 100% prej diamanti. Ajo do përbëhet vetëm nga guri i çmuar dhe nuk do përmbaje asnjë metal.

Ai do realizojë unazën me bashkëpunëtorin e tij të vjetër Marc Newson ekskluzivisht për ankandin RED që mbledh fonde për të ndihmuar në eliminimin e HIV / AIDS në Afrikë.

Çdokush mund të bëjë ofertë kur të shkojë në ankandin Sotheby në Miami më 5 dhjetor. Pritet që të çmimi të shkojë mes 150.000 – 250.000 dollarë.