Vjen nga Italia, ia vjedhin 450 euro

Një person i nacionalitetit rom por me shtetësi italiane ka njoftuar në Polici se i janë vjedhur 450 euro nga dy të dyshuar.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Lagjja 29” në Fushë Kosovë ndërsa njësia policore ka arritur të identifikojë dhe të arrestojë dy të dyshuar të nacionalitetit rom të cilët pas intervistimit me vendimin e prokurorit dërgohen në qendrën e mbajtjes.