Lorin

Visi publikon foton plot pasion me Lorin, bën dedikimin e shumëpritur

Ata janë një nga çiftet shqiptare më të dashur po aq sa janë dhe të rezervuar me publikimet e tyre në rrjetet sociale.
Bëhet fjalë për trashëgimtaren e Top Medias Lori Hoxhën deh partnerin e saj Vis vajraktari.

Mund të numërohen vide nga koha kur Lori nuk ka postuar foto me Visin, ndërsa ai ka bërë atë që shumë fansa prisnin.

Visi ka ndarë një foto me Lorin nga avioni dhe i ka kushtuar nëj dedikim emocionues.

“Kur të shoh ty zemra ime del jashtë kontrolli”, shkruhet në foton plot pasion të postuar nga Visi.