Imazhi

VIP-at me prindërit e tyre FOTO

Ata kanë luajtur role të rëndësishme nëpër ekrane, por duken ende të vegjël kur shfaqen me prindërit.

Imazhi i tyre është i njohur për këdo, pasi fotot u shihen në çdo cep, por rrallëherë mund të shihen me prindërit.


Leonardo DiCaprio, George DiCaprio


Jennifer Lopez, Guadalupe Rodriguez


Jennifer Lawrence, Gary dhe Karen Lawrence


Dwayne Johnson, Ata Johnson


Ben Affleck, Christine Anne Boldt


Snoop Dogg’s, Vernell Varnado


Brad Pitt, William Jane Pitt


Nicole Kidman, Janelle Kidman


Sandra Bullock, Helga and John Bullock


Sandra Bullock, Helga and John Bullock


Emma Stone Jeff Stone


The Jonas Brothers’


Reese Witherspoon, Betty Reese


Shawn Mendes, Manuel Mendes


Jared Leto, Constance Leto


Ashton Kutcher, Diane


Billie Eilish, Maggie Baird


Cate Blanchett’s, June Blanchett