Vidhen tre ditarë shkollorë, nuk ka të arrestuar

Në fshatin Qyshk të Komunës së Pejës, rreth orës 7 të mëngjesit një punëtorë shkollorë ka njoftuar policinë e Kosovës në shkollën në të cilën punon, persona të panjohur kanë vjedhur tre ditarë brenda shkollës.

Tutje policia në njoftimin e saj sqaron se me të marrë lajmin kanë dalë në terren dhe janë duke u marrë me rastin në fjalë dhe deri më tani nuk ka ndonjë të dyshuar.