Pandemia

Video virale, një shiringë mbushet me vaksinë dhe … vret koronavirusin

Një video që tregon se si vaksina mund të mposhtë koronavirusin u publikua nga Animaak, duke uruar një vit të mbarë.

” 2021 mund të bëhet vetëm më mirë “, thotë studioja, e specializuar në krijimin e videove të animuara dhe të shkurtra që adresojnë çështje komplekse.

Protagoniste e videos është një shiringë,  e cila i afrohet vaksinës me hedhje të vogla . Kur mbushet me përmbajtjen e tij, ajo lëshohet në “stratosferë” dhe “shpon” koronavirusin, duke arritur ta neutralizojë atë.

Shpërndaje