Video tronditëse

Video tronditëse: Një person e shkel qëllimisht qenin me traktor

Një video është përhapur në rrjetet sociale që tregon një shofer traktori duke shkelur qëllimisht një qen.

Videoja e publikuar nga Klix.ba tregon qenin duke vrapuar para traktorit, dhe personi që po e ngiste atë duke rritur shpejtësinë e tij dhe duke shkelur me dashje kafshën.

Pas atij akti mizor, ai shpëtoi dhe kafsha mbeti e shtrirë e pafuqishme në rrugë.

Ky akt monstruoz ka ndodhur në Rashlevo afër Graçanicës në Bosnjë e Hercegovinë.

Qeni është gjallë dhe është kujdesur për të në stacionin veterinar të Graçanicës dhe kundër autorit të krimit do të ngrihet kallëzim penal.

Për fat të mirë, qeni është gjallë dhe autoritetet kanë paralajmëruar se do të ngrenë akuza kundër autorit të krimit.