VIDEO

VIDEO/ Kosovari kapet duke hedhur mbeturina me traktor

Një person është kapur duke hedhur mbeturina me traktor në rrugë.

Ngjarja ka ndodhur në Prishtinë, derisa ka pasur një debat mes personit i cili ka hedhur mbeturina dhe atij që e ka filmuar ngjarjen.

Ky i fundit ka thënë se rastin do ta dërgojë edhe në polici.