Ministri aktual

VIDEO/ Ja si i motivonte Anton Quni ushtarët e rinj gjatë luftës

Një video me pamje të luftës së fundit në Kosovës, e lëshuar në kanalin e YouTube nga Associated Press, e shfaq deputetin e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Qunin, duke motivuar ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare, të Brigadës 138.

Atëherë komandant i forcave speciale të UÇK-së, Quni u thotë ushtarëve të tij se forcat serbe nuk e kanë motivin e tyre, sepse ata nuk po luftojnë për të mbrojtur vendin siç po bënë UÇK-ja

“Ne mund të shohim se armiku nuk ka motivim për të luftuar për shkak se ata nuk janë duke luftuar për atdheun e tyre”.

“Ne e dimë se kjo është një luftë për të pushtuar dhe askush ndonjëherë nuk e ka fituar luftën në të cilën ka hyrë për të pushtuar”.