Istog

Video e re tronditëse: Momenti kur policia e vret hajnin pasi del nga banka. Qytetarët në panik

​Dy persona, një polic dhe një qytetar civil, kanë mbetur të vrarë sot pasdite në Istog.

Një qytetar nga Istogu e ka dërguar një video në të cilën tregohen skenat e momentin kur policia gjuan shtie dhe e rrëzon përtokë personin i cili raportohet se ka tentuar ta grabisë një bankë aty në afërsi.

Në video shihen disa qytetarë duke vëzhguar aksionin e policisë, e ata pasi policia qëllon të dyshuarin bërtasin “Bravo”.

Pamjet janë të rënda dhe nuk preferohen të shikohen nga personat e mitur:

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2018/12/XTswWvovtZgE7LN7ksQH_27_97ceac61b4bf57517c744460303e262d_video_240p_converted.mp4