Ish-veterani

Veterani i UÇK’së me lot në sy kërkon ndihmë për djalin e tij, vuan nga leukemia akute

Ish-veterani i luftës Shefki Behluli, po kërkon ndihmë nga qytetarët e Kosovës dhe diaspora për djalin e tij.

Djali i tij 19 vjeçar Ilir Behluli, po vuan nga leukemia akute, ai ka nevojë për ndihmë dhe po i duhen 150 mijë euro për shërimin e tij në Turqi.

Për shërimin e 19-vjeçarit, Ministria e Shëndetësisë ka ndarë 30 mijë, 5 mijë i kanë dhënë qytetarët deri tani dhe 1 mijë euro këngëtari i njohur Labinot Tahiri.

Të gjithë ju që keni mundësi dhe dëshironi ta ndihmoni Ilirin mund ta bëni këtë duke e telefonuar prindin e tij ose duke dërguar para në xhirollogarinë bankare që është më poshtë.

Numri i telefonit i Shefki Behluli: +383 44 777 412

Llogaria bankare e Shefki Behlulit (IBAN):

XK05 20-17-0001813194-15

Swift Kodi: TEBKXKPR