Lideri i PDK-së

Veseli: Pati shkundje në raport me SHBA-në, nuk do ta lejojmë

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, ka thënë se nuk duhet që Kosova përmes politikanëve të papërgjegjshëm të konfronohet me SHBA-në dhe partnerët e tjerë.

Ai ka folur kështu të premtën në “Debat” te RTK.

“Viteve të fundit ka një shkundje e një tronditje nga raporti tradiconal me SHBA-në dhe partnerët perëndimorë. Kjo për mua është shqetësuese. SHBA është garanti më I madh I brendshëm dhe i jashtëm për Kosovën. Kosova aktualisht nuk guxon që me politikanë të papërgjegjshëm të konfrontohet me partnerët tanë”, ka thënë ai.

“Me partnerët tanë jemi më të suksesshëm në sdidat që i kemi”.

loading…