Veseli, opozitës: Nuk është kohë zgjedhjesh, orientohuni në mbrojtjen e shtetësisë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, është duke qëndruar në Gjermani ku edhe ka zhvilluar takime të rëndësishme me liderët e shtetit atje.

Ai duke iu përgjigjur zërave që kërkojnë zgjedhje, ka thënë se aktualisht të gjithë liderët e partive duhet të marrin përgjegjësi tjera.

“Aktualisht në momentet që po kalojmë nuk është mirë me taktizu me kërkesa për zgjedhje, është mirë të marrim përgjegjësi”, ka thënë Veseli në Info Magazine nga Gjermania.

“Opozita pres se e ka seriozitetin dhe pjekurinë ta kalojë momentin e krizës dhe të orientohen nga pjesa e mbrojtjes së shtetësisë”.

“Në mënyrë që ta marrin liberalizimin dhe ta fuqizojmë shtetin tonë përmes dialogut, pastaj le të hapen egot për pushtet”.