Kadri Veseli

Veseli: Do t’u krijojmë më shumë mundësi dhe hapësirë të rinjve

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka bërë të ditur se Jona Hoxhaj i është bashkuar këtij subjekti politik.

Veseli ka thënë se PDK-ja do të investojë në ndërmarrësit e rinj premtues dhe do t’u krijojë edhe më shumë mundësi e hapësirë të rinjve për ta ndërtuar të ardhmen e tyre.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të Veselit në Facebook.

loading…Chat conversation end
Type a message…