Broshurat

Veseli dhe Limaj “ia shprehin dashurin” njëri-tjetrit për… Shën Valentin! (VIDEO)

Qytetarët e Prishtinës në mëngjesin e sotëm kanë hasur në disa broshura të cilat më parë nuk i kanë parë.

Aty shihen dy figura të rëndësishme politike dhe institucionale në një formë interesante. Nuk dihet se kush e bëri këtë por dilema qëndron edhe tek kuptimi i kësaj.

https://www.youtube.com/watch?v=IW3X5nO1go0