Këngëtarja

Vesa shfaqet seksi dhe thotë ‘Nale o izet’

Çdo ditë e më shumë “godet” me fotografi.

Këngëtarja Vesa Smolica një gjë të tillë e ka bërë edhe sot në Instagram.

Ajo shihet e veshur me një veshje seksi.

Duke u dukur shumë seksi, Vesa ndër tjera thot ‘Nale o Izet’.

View this post on Instagram

Oh bye ( be ) ??[ Nale o Izet ]

A post shared by VESA SMOLICA (Official) ? (@smolicavesa) on