Vërshimet në Prishtinë

Vërshimet në Prishtinë – MPB del me një njoftim për qytetarët

Pas situatës me reshjet e shiut në kryeqytet dhe vërshimeve në disa zona, Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka deklaruar se situata është nën kontroll.

MPB-ja në një komunikatë për media njoftoi se zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Bardhyl Dobra, zëvendësuesi i drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave, Shefki Abdullahun dhe Kryeinspektori për Menaxhimin e Emergjencave, Kastriot Lajqi, kanë dalë në terren për ta parë nga afër gjendjen dhe punën e zjarrfikësve.

“Më këtë rast zëvendësministri Dobra ka konstatuar se të gjitha njësitet e zjarrfikësve janë mobilizuar plotësisht për të menaxhuar situatën dhe për t’u dalë në ndihmë qytetarëve dhe bizneseve që janë prekur nga kjo situate”- thuhet në komunikatë.

Sipas njoftimit për media, zëvendësministri Dobra, përveç disa zonave të tjera ka vizituar lagjen “Veternik” dhe fshatin Dobratin të Komunës së Graçanicës.

“Dobra ka falënderuar zjarrfikësit pasi sipas tij, falë tyre situata është nën kontroll dhe të gjitha pengesat janë mënjanuar” – njoftoi MPB-ja.