autostradë

Vendoset trari i fundit në urën e autostradës “Arbën Xhaferi”

Në urën e  autostradës  “Arbën Xhaferi”  gjatë ditës së sotme është vendosur  trari i fundit.

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, dhe zëvendësministri Rexhep Kadriu kanë inspektuar për së afërmi punimet që ndodhën në urën 407 autostradën “Arbën Xhaferi”.