Kuvendi i Kosovës

Vendimi i KQZ-së| Ky është deputeti që zëvendëson Vasfije Krasniqin

Komisioni Qendror Zgjedhor në mbledhjen e mbajtur së fundi, ka marrë vendim për zëvendësimin e ish-deputetes së Lëvizjes Vetëvendosje, Vasfije Krasniqi-Goodman, me Nasuf Bejtën.

Në zgjedhjet e fundit qendrore, Bejta kishte garuar me numrin 64 dhe kishte arritur t’i marrë rreth 5 mijë vota e 763 vota.

Vasfije Krasniqi-Goodman, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deputetes së Kuvendit të Kosovës më 21 shtator.

Kjo është bërë e ditur nga Krasniqi, përmes një reagimi në Facebook.

Ajo ndër të tjerash theksoi se ky vendim vije si pasojë e gjendjes së saj jo të mirë shëndetësore.