Lidhjet

Vendimi i çiftit: Nuk do bëjmë fëmijë se mbipopullojmë dhe ndotim globin

Nathalie Guzman dhe Andrés Flu kanë zgjedhur që të mos bëhen kurrë prindër dhe arsyeja është habitshme.

Çifti, i cili u fejua në shtator të vitit 2015 tha se i është nënshtruar një ndërhyrje për të mos pasur kurrë fëmijë dhe se janë të lumtur për zgjedhjen e tyre.

“Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh. Kurrë nuk do të jemi prindër “shkruante çifti në faqen e mediave sociale.

“Ne duam një jetë në të cilën do të blejmë gjithmonë lodra , do të jemi në gjendje të udhëtojmë pa kufi, të ecim lakuriq nëpër shtëpi dhe më shumë”.

Më pas çifti renditi dhe një nga arsyet më të rëndësishme të tij, duke thënë se nuk do të bëjnë fëmijë që të mbipopullojnë dhe ndotin globin.