Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve të ardhshme

KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për rajonet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 07.12.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 08:00-12:00 si dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Do të bëjmë disa riparime dhe ndryshime në rrjetin e ri pas daljes në terren me mbikëqyrësin e punimeve elektrike nga ana e KEDS.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 09.12.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Vragoli  (Kodi: 15018007) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vragolia, Miradia e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompa FAM GAS.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e transformatorit të ri 35/10 kV  me fuqi 8 MVA.

Më 09.12.2018 në TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardhi i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e transformatorit të ri 35/10 kV  me fuqi 8 MVA.

Më 09.12.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zona industriale Vragoli (Kodi: 15018014) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani dhe Dimi.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e transformatorit të ri 35/10 kV  me fuqi 8 MVA.

Më 09.12.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Apollonia  (Kodi: 15018015) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e transformatorit të ri 35/10 kV  me fuqi 8 MVA.

Më 09.12.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi: 15018016) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e transformatorit të ri 35/10 kV  me fuqi 8 MVA.

Më 09.12.2018 në TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bardhi i Madhë (Kodi: 15018018) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e transformatorit të ri 35/10 kV  me fuqi 8 MVA.

Më 09.12.2018 në TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Miradi e Eperme (Kodi: 15018019) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Miradia e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e transformatorit të ri 35/10 kV  me fuqi 8 MVA.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 06.12.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit Lot.2018.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 07.12.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnicë e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi i punimeve  në Projektin Muçivërc.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 07.12.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gllareva (Kodi: 52000009) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dresnik, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzhala.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi sipas  pëlqimit.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 09.12.2018 në TS 110/35/10 kV Therandado të ndërpritet:

TS 110/35/10 kV Theranda (Kodi: 320) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, I. Seferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Peqani, Sllapuzhani, Bllaca, Duhla, Nishori, Kosterci, Breshanci, Semetishta, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqina I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova , Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva freshi, ETC, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas, KFOR-i, Studenqani, Dobërdelani, Samadraxha, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë; rrugët: Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Uinston Çerçili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura;  Reshtani, Theranda (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3, Sërbica Trepetica, Shpendija, Velezha, Caparci dhe Shiroka.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.