Njofton KEDS

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

KEDS përmes një komunikate për media ka njoftuar se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

-Nuk ka
Punime nga KOSTT-i
-Nuk ka
Punime sipas projekteve investive
1.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi: 10012002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ana e djathtë e qytetit të F.Kosovë .
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV se bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor[.
2.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili dhe Kisha Bresje.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV se bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.
3.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV F. Kosova II (Kodi: 10012005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesen te tregu Uglarin komplet një pjesë të Fushe Kosoves ana e djathtë deri te TS Çeku .
Arsyeja e ndërprerjes Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV se bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.
4.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Batllava-Kuzmin (Kodi: 10012009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e Ujësjellësit.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjës ne pune të TS te ri 35/10 kV se bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.
5.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Thertorja Fushë-Kosovë (Kodi: 10012010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sole Kosova, Migrosi dhe IMF Kosova.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV se bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.
6.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Mulliri (Kodi: 10012012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Fushë- Kosovë.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS te ri 35/10 kV së bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.
7.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Shtepia e kulturës (Kodi: 15018003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e çerdhes.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV së bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.
8.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV së bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.

9.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Fabrika e ushqimit të kafshëve (Kodi: 15018011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Fabrika e ushqimit të kafshëve
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV së bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.

10.
Më 16.12.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Hekurudhat e Kosovës (Kodi: 15018013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të kyçjes në punë të TS të ri 35/10 kV së bashku me kabllot dhe transformatorët rrymor.
11.
Më 15.12.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Nr.7 Qendra Sportive Kodi: 12000026) prej orës 09:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pallati i Rinisë dhe Pallati i ish- Rilindjes.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.
12.
Më 15.12.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Nr. Nr.10 USA-id Kodi: 12000004) prej orës 09:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: USAID-i.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.
13.
Më 15.12.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Nr.12 Lakrishte dardania Su7 Kodi: 12000006) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nr.12 Lakrishte, Dardania Su7.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.
14.
Më 15.12.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Nr. 13 Drini i Bardh-Furra Kodi: 12000007) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drini i Bardhë 1, Arta I/1, Shtjefën Gjeçovi, Arta.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.
15.
Më 15.12.2018 & 16.12.2018 në TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
* TS. 10/04 kV Kalabria 1 & 2 (Kodi: 10000007076, 10000007077) prej orës 08:00- 11:00 si dhe 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kalabria 1 & 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projektin Kalabria 1&2.

Punime nga palët e treta
1.
Më 14.12.2018 në TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
* TS. 10/04 kV Adriatik Azemi”BRITANIA HOMES” (Kodi: 15018015188) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ”BP Home” (lagjja dhe objektet banesore).

Arsyeja e ndërprerjes: Realizimi i punimeve sipas PEE.

Ferizaj
Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Punime nga KOSTT-i
-Nuk ka
Punime sipas projekteve investive
-Nuk ka
Punime nga palët e treta
1.
Më 16.12.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV QMI I (Kodi: 41000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Freshi dhe Hospital Kosova.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinës 10kV në TS-in ekzistues.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Punime nga KOSTT-i
-Nuk ka
Punime nga palët e treta
-Nuk ka

Punime sipas projekteve investive
1.
Më 15.12.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Qitakë, Leqini dhe Tërrnova.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave në tensionin e lartë, kyçja nga rrjeti ekzistues në të riun dhe ndërrimi i trafostacionit ekzistues nga kulla në trafoshtyllë.

Pejë

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Punime nga KOSTT-i
-Nuk ka
Punime sipas projekteve investive
1.
Më 15.12.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.
Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i përçuesve ajror me kabllo nëntokësore.

2.
Më 15.12.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit “, LOT 12 Pejë –Gjakova.

Punime nga palët e treta
1.
Më 15.12.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani- qyteti, Deçani- KEDS, Deçani- Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ndërtimore brenda trafostacionit.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Punime nga KOSTT-i
-Nuk ka
Punime nga palët e treta
-Nuk ka

Punime sipas projekteve investive
1.
Më 15.12.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.
Arsyeja e ndërprerjes: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2018“, LOT 7 Gjakova për arsye të ngritjes së shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren
Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Punime sipas projekteve investive
-Nuk ka
Punime nga KOSTT-i
1.
Më 16.12.2018 në NS 110/10 KV Theranda(Kodi:320) do të këtë ndërprerje totale prej orës 08:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani), Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova, Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva fresh, ETC, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas ,Kfor, Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar, Fabrika Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura , Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 , Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha dhe Caparci.
Arsyeja e ndërprerjes: Krijimin e kushteve të sigurisë gjatë punimeve elektromekanike të parapara për rehabilitimin e pajisjeve elektrike të tensionit të lartë.
Punime nga palët e treta
1.
Më 14.12.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së betonit.
2.
Më 16.12.2018 në TS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:
* Dalja 10 kV Skenderbeu (Kodi: 30032006) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Jusuf Gërvalla, Trgu i Gjelbërit dhe Policia e Trafikut.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarësit të trafoshtyllës.