Vende historike

Vendet historike të zhytura në ujë, tani po dalin në sipërfaqe

Ka qindra mijëra vende në tokë që ende nuk i kemi parë, sidomos vendet të cilat ndodhen nën ujë, transmeton Ballkani.info

Shkencëtarët dhe arkeologët janë duke kërkuar ende për qytetin e humbur Atlantis i cili thuhet të ketë ”strukur” diku në det.

Njejtë sikurse Atlantisi, një numër i qyteteve arkeologjike dhe artefakte të ndryshme janë mbuluar nga uji me fuqinë e natyrës.

Një koleksion i shkurtër i fotove bashkangjitur vendet historike të cilat janë mbuluar me ujë dhe tani po shfaqen, mund t’i shihni tek marrin jetë sërish! /Ballkani.info/

Potosi, Venezuela

Jal Mahal, City of Jaipur, India

Saint Nicholas Church, Mavrovo’s Lake

Grüner See, Austria