Graçanicë

Vëllezërit rrahin motrat, arrestohen

Në dy raste të ndara, në Prishtinë dhe Graçanicë ka arrestuar dy të dyshuar të cilët kishin rrahur fizikisht motrat e tyre.

Dy të dyshuarit, njëri i nacionalitetit shqiptar nga Prishtina dhe tjetri i nacionalitetit serb nga Graçanica me vendim të prokurorëve janë dërguar në mbajtje. Ndërsa viktimat kanë pranuar tretman mjekësor.

loading…