Vedati gjen një letër emocionuese në rrobat e tij

Teksa o rregullonte rrobat e tij në njërin nga dollapët e shtëpisë, Vedat Bajrami, gjeti një letër emocionuese.

Vajzat e tij kanë lënë një mesazh brenda rrobave të tij dhe këtë nuk e ka ditur aktori.

Me ta parë atë, Vedati u emocionua pasi në të shkruante “Të duam babi”, njofton Klankosova.tv.

Ndiqni momentin.